Bamigo.com

Bamigo is een bamboe -kledingmerk dat zich voornamelijk richt op ondergoed en onderkleding. Ze bieden ook op bamboe gebaseerde sokken en t-shirts, waarbij hun T-shirts over het algemeen worden ontworpen om te worden gedragen onder shirts. Bamigo is een chique merk met een focus op duurzaamheid. Ze willen natuurlijke producten leveren en de massa opleiden over waarom bamboekleding de toekomst is van mode en duurzaamheid.

Bamigo werd geïnspireerd door het gebrek aan duurzaamheid in de ondergoedmarkt en besloot een merk te creëren dat het ondergoed van mannen verkocht die met duurzaamheid in gedachten werd gecreëerd. Hun assortiment ondergoed en ondergoed is zacht, comfortabel en duurzaam. Al hun producten zijn handgemaakt van Bamboo Viscose. Viscose is een mengsel van bamboe en ander textiel – in het geval van Bamigo zijn de andere textiel katoen, polyamide en elastine. Elk ander textiel hangt af van het product, maar ze bevatten altijd bamboe.

Bamigo vult een gat op de duurzame markt. Er zijn zo weinig duurzame modemerken die ondergoed bieden, laat staan dat ze zich uitsluitend richten op ondergoed voor mannen. Een ander onderdeel van hun visie is om de wereld te informeren over bamboe -textiel en zijn professionals in vergelijking met andere veelgebruikte textiel. De website van Bamigo bevat niet alleen hun productbereiken – maar het heeft ook uitgebreide blogpagina’s die lezers willen informeren over duurzaamheid, bamboeproductie en, natuurlijk, biedt modeadvies en inzicht in hun producten en merk.

Bamigo.com

8.6

Product

8.5/10

Customer Service

8.9/10

Website

8.3/10

admin Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *