Allcamps.nl

Allcamps.nl is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Waalwijk, gespecialiseerd in het aanbieden van kampeervakanties in Europa. Sinds 1986 met tenten en luxe bungalows over het hele continent. Bij Allcamps heb je de keuze uit meer dan 650 campings met meer dan 800 verschillende accommodaties. Je kampeert in een compleet ingerichte bungalowtent of in een luxe stacaravan met terras, airconditioning en satelliet-tv.

Het is onderdeel van de European Camping Group en is een zusterorganisatie van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Dankzij het uitgebreide netwerk van Allcamps.nl kunnen kampeervakanties geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Ze bieden tal van bestemmingen waar je kampeervakanties kunt boeken zijn Italië, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Nederland, Luxemburg, Slovenië, Spanje, België, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk. Heel Europa!

U kunt uw vakantie boeken via de website of door te bellen met de klantenservice. Op de website kun je eenvoudig alle prijzen en reviews vergelijken. De medewerkers van de afdeling verkoop geven u graag persoonlijk advies en leren u graag meer over de verschillende bestemmingen.

Voor iedereen is er een geschikte camping: van rustige campings bij een mooi dorp tot grotere campings met zwembaden en glijbanen. Allcamps.nl is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Hierdoor kunt u met zekerheid een vakantie boeken. Het hoofdkantoor van Allcamps.nl is gevestigd in Waalwijk.

Allcamps.nl

8.8

Product

8.8/10

Customer Service

9.0/10

Website

8.5/10

admin Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *