Bergsportreizen

Bergsportreizen is een erkende aanbieder van reizen en vakanties. Zij zijn actief in de Holidays & Travel en worden ook wel gezien als specialisten op hun vakgebied. Bergsportreizen.nl is een online winkel gespecialiseerd in bergsporten en is na meer dan 115 jaar uitgegroeid tot de referentiewebsite voor liefhebbers van bergsporten. Ze organiseren reizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Marokko en Nederland.

Samen met bergwandelgidsen, berggidsen of andere instructeurs en reisleiders ga je op avontuur. Al deze gidsen hebben uitgebreide ervaring in het veld en uitgebreide training. Bovendien is de groep nog steeds relatief klein, dus er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de reis. Als je een goede reis hebt gevonden, kun je deze boeken. Binnen 14 dagen na boeking dient een aanbetaling van 10% te zijn voldaan met een minimum van € 50,-. Het restant van de reissom dient uiterlijk 56 dagen voor aanvang van de reis te zijn voldaan. Bergsportreizen kan de overeenkomst beëindigen bij niet tijdige betaling.

Je kunt een workshop volgen en het off-piste landschap ontdekken, of skitochten buiten de geprepareerde pistes maken. Ben je beter te voet dan op ski’s? Misschien is ijsklimmen of wintertrekking iets voor jou. Bergsportreizen heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die ook geschikt is voor gebruik op smartphones. Reizen en vakanties vind je makkelijk terug en alle informatie over de voorwaarden is duidelijk en makkelijk te vinden. Verder is de website beveiligd met een SSL/TSL-certificaat. Die is te herkennen aan het gesloten hangslotsymbool dat voor de url in de webbrowserbalk staat. Zo kunt u veilig persoonlijke gegevens achterlaten en kunt u ook veilig online betalen. Daarnaast houdt Bergsportreizen zich aan de Europese wetgeving op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

0.00
8.9

Product

9.0/10

Customer Service

8.8/10

Website

9.0/10

admin Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *