Gallerycolor.nl

Gallery Color is een fotografiebedrijf dat fotografische prints aanbiedt. Zijn hoofdkantoor, Gallery Color Office en Gallery, is in Amsterdam, maar hij heeft ook een kleine Gallery Color Lab in Noordwijk.

Ze bieden verschillende manieren om op uw foto af te drukken. U kunt kiezen voor een kleine fotografische afdruk. Er is een verschil tussen mat of glanzend. Hetzelfde gebeurt met de gewone fotoprint, al kan je ook kiezen tussen fluweel, parelmoer of duratrans. Ze hebben allemaal hun eigen charme en het is maar net wat je mooi vindt en wat bij je interieur past. U kunt uw afbeelding ook op Forex afdrukken.

Wie weet krijgt het zo’n delicate zijdeachtige glans. Andere mogelijkheden zijn het printen van een foto op diebond, plexiglas of hout. Voor het hout kun je ook een blok(ken) kiezen waar je foto op kan staan. Hiervoor moet de maat vrij klein zijn. Daarnaast is het mogelijk om uw foto in te lijsten. Kies voor een vitrinelijst, galerijlijst, vintage lijst of passe-partout.

Tot slot is er de mogelijkheid om een ​​foto, schilderij of andere vorm van kunst te reproduceren. Het kan de eerste tekening van je kind zijn die je zo lang mogelijk wilt bewaren, of een kunstwerk van een vriend of familielid.

Gallerycolor.nl

8.2

Product

8.0/10

Customer Service

7.8/10

Website

8.8/10

admin Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *