MaxiAxi

De missie van MaxiAxi begon in 2009 met de oprichting van de webshop. Met zowel consumentenelektronica als professionele apparatuur voor aspirant muzikanten en artiesten. Hun missie is niet alleen om een breed assortiment van producten aan te bieden, maar ook om licht- en geluidsapparatuur betaalbaar te maken. In de regel is apparatuur prijzig en MaxiAxi wil dat iedereen over de juiste apparatuur beschikt en dat ook kan betalen. Of je nu particulier bent of voor de zakelijke markt op zoek bent naar interessante artikelen.

MaxiAxi is onderdeel van de Tonios Group. Eén van Europa’s grootste spelers op het gebied van licht- en geluidsinstallaties. De Tonios Group is niet alleen een groothandel, maar ook importeur van bekende merken, zoals Vonyx, Fenton, BeamZ, Power Dynamics, Audizio en MAX Music.

Maxiaxi is een Nederlands bedrijf dat via een webshop allerlei licht- en geluidsapparatuur kan aankopen. Het bedrijf is reeds actief sinds 2009 en is onderdeel van de Tronios Group, een Europese aanbieder gevestigd in Almelo. Tronios komt van de SkyTronic Group, die opgericht werd in 1998. Je kunt Maxiaxi bereiken via telefoon of e-mail, of op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Op de website kun je ook een online chat vinden.

MaxiAxi.com: betaalbaar licht & geluid voor iedereen!
MaxiAxi.com heeft een uitgebreid assortiment met licht- en geluidsapparatuur. Op MaxiAxi.com kun je niet alleen voor speakers en gave lichteffecten voor feestjes terecht, ook voor de professionele licht- en geluidsbranche ben je aan het juiste adres.

Naast licht- en audioproducten vind je ook consumentenelektronica op onze webshop. Radio’s, platenspelers en karaokesets ontbreken daarom niet in ons assortiment. Doordat de groei van MaxiAxi.com gestaag wordt voortgezet, doen wij er alles aan om ons assortiment regelmatig uit te breiden. Je zult daarom regelmatig nieuwe producten zien verschijnen op onze website.

Maxiaxi heeft een aanbod aan allerlei producten die te maken hebben met licht en geluid, zowel voor particulieren als professioneel gebruik. Je moet hierbij onder andere denken aan Speakers (actieve en passieve, studio monitors. Subwoofers, speakerstandards, mobiele geluidsinstallaties, …), Versterkers (karaoke, disco, HiFi, 100 volt), DJ Gear (live mixers, DJ booth, DJ console, Platenkoffers, flightcase, en allerlei accessoires), Verlichting & effects (backlight, stroboscoop, discolampen, movingheads, LED verlichting, lasers, rookmachines, enzovoort), Microfoons (megafoons, headset, studio, draadloos/draadgebonden, karaoke, …), Home & Hi-Fi (platenspelers, karaokesets, muziekinstrumenten, koptelefoons, DAB radio’s, home cinema sets, …), Podium &Trussen tot slot nog een heleboel kabels. Je kunt al deze producten aankopen via hun online webshop. Bij Maxiaxi kun je ook producten vinden van 2e keus: deze zijn zo goed als nieuw aan een lagere prijs.

MaxiAxi

8.4

Product

8.0/10

Customer Service

8.3/10

Website

9.0/10

admin Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *